Школа фудбала Фудбалског клуба „Хајдук 1932“ из Шимановаца и ове године организује традиционални турнир пионирских екипа под називом „Будући асови“, под покровитељством пећиначког Спортског савеза „Развој спортова“.

Припреме за турнир су увелико у току, а како нам је рекао Жарко Мркајић, оснивач турнира и тренер најмлађих фудбалера Хајдука 1932, овогодишњи, јубиларни 20. турнир „Будући асови“ у Шимановцима окупиће пионире 2007. годиште.

„Турнир почиње 9. септембра, а до сада су учешће потврдили клубови Црвена звезда, Партизан, ОФК Београд, Рад, Земун, Раднички из Новог Београда и Чивија из Шапца“ – рекао је Мркајић.

Својевремено, сјајним играма на шимановачком турниру „Будући асови“, пажњу фудбалске јавности су скренули Стефан Бабовић, Данило Пантић, браћа Шћеповић, Бабунски и многи други.

Спортски викенд пред нама отвориће турнир пионирских екипа „Будући асови“ у Шимановцима. На 20. јубиларном турниру, који под покровитељством Спортског савеза „Развој спортова“ организује Фудбалски клуб „Хајдук 1932“, учествоваће 7 екипа, а поред домаћина, спортској јавности представиће се и Црвена звезда, Рад и ОФК из Београда, Школа фудбала „Сава Солдатовић“ из Земуна, Чивија из Шапца и Слобода из Доњег Товарника. Свечано отварање турнира је најављено за 9 часова, а екипе ће чинити млади фудбалери 2007. годишта.

Извештај ћемо објавити након завршеног турнира.