Спортски савез „Развој спортова“ уприличио је још једно спортско такмичење поводом Дана општине Пећинци. У спортској хали у Доњем Товарнику данас је одржан Турнир у стоном тенису, за који се пријавило петнаест такмичара, који су били подељени у две групе.

У јакој конкуренцији, најуспешнији је био Дарко Пантић из Доњег Товарника, који је у финалу савладао Милинка Алексића, из Доњег Товарника са 3:0 и заслужено освојио прво место. Друго место припало је пораженом из финала Алексићу, док се за треће место изборио Милан Врачевић, такође, из Доњег Товарника.

Општина Пећинци и ове године је покровитељ Турнира, а пехаре и медаље најуспешнијима уручили су Томислав Ћирковић директор Јавне установе „Спортски центар“ и Жељко Трбовић начелник Општинске управе општине Пећинци који је на крају турнира похвалио такмичаре на приказаној спортској и фер игри и захвалио им се што су улепшали Дане општине и ове године, јер, како каже, стони тенис постаје све популарнији у пећиначкој општини, и да се нада да ће овакви турнири изазвати још веће интересовање код младих за овај спорт.