У четвртак су у Спортској хали у Доњем Товарнику одржана два занимљива школска такмичења – у стоном тенису и малом фудбалу, под покровитељством пећиначког Спортског савеза „Развој спортова“. На паркету доњотоварничке Спортске хале умеће у стоном тенису и футсалу приказали су најбољи ученици спортисти све три основне школе са територије пећиначке општине, док су их са трибина бодрили, поред њихових другова и пријатеља, и Томислав Ћирковић директор Јавне установе „Спортски центар“ и Милан Алексић председник Савета месне заједнице Доњи Товарник и општински одборник. Оба такмичења одржана су у мушкој и женској конкуренцији.

СТОНИ ТЕНИС

У конкуренцији девојчица прво место освојиле су стонотенисерке из ОШ „Слободан Бајић Паја“ из Пећинаца, друго место припало је ученицама ОШ „Душан Јерковић Уча“ из Шимановаца, док су треће заузеле ученице из купинске ОШ „Душан Вукасовић Диоген“.
У конкуренцији дечака науспешнији су били стонотенисери из Шимановаца из ОШ „Душан Јерковић Уча“, друго место освојили су ученици из ОШ „Душан Вукасовић Диоген“ из Купинова а на трећем месту су се нашли ученици из пећиначке ОШ „Слободан Бајић Паја“.

МАЛИ ФУДБАЛ

У конкуренцији девојчица прво место освојиле су ученице из пећиначке ОШ „Слободан Бајић Паја“, друго место ученице из купинске ОШ „Душан Вукасовић Диоген“ и а треће место припало је шимановчанкама из ОШ“Душан Јерковић Уча“.
У конкуренцији дечака на првом месту нашли су се млади Шимановчани из ОШ „Душан Јерковић Уча“, на другом ОШ „Душан Вукасовић Диоген“ Купиново, док су треће место заузели Пећинчани из ОШ „Слободан Бајић Паја“.