Другог дана окружног такмичења у малом фудбалу, на терену спортске хале у Доњем Товарникусвоје фудбалско умеће показале су најбоље девојчице Сремског округа. У организацији Спортског савеза „Развој спортова“ Пећинци, а под покровитељством пећиначке локалне самоуправе и данас је домаћин била ОШ „Душан Јерковић Уча“ из Шимановаца, чија екипа девојчица је победник општинског такмичења.

Победнице данашњег такмичења су девојчице из ОШ „Душан Јерковић Уча“ из Руме, које су савладале вршњакиње из ОШ „Душан Јерковић Уча“ из Шимановаца резултатом 3:2. Треће место припало је екипи из ОШ „Бранко Радичевић“ из Кузмина.

Најбољој екипи из Руме награде је уручила, испред Општине Пећинци, начелница Одељења за друштвене делатности Снежана Гагић, а другопласираној екипи из Шимановаца заменица начелника Општинске управе општине Пећинци Драгана Крстић. Трећепласираној екипи из Кузима награде је уручио председник Спортског савеза „Развој спортова“ Синиша Ђокић. За најбољег играча турнира проглашена је Милица Шарић из Руме, а за најбољег стрелца Хелена Хост из Шимановаца.

Током данашњег дана фер плеј игру али и таленат на терену спортске хале у Доњем Товарнику приказале су девојчице из: ОШ „Душан Јерковић Уча“ из Руме, ОШ „Душан Јерковић Уча“ из Шимановаца, ОШ „Бранко Радичевић“ из Кузмина, ОШ „Филип Вишњић“ из Моровића, ОШ „Симеон Араницки“ из Старе Пазове и ОШ „Бранко Радичевић“ из Марадика.