Након окружних првенстава за основце у малом фудбалу, у спортској хали у Доњем Товарнику, организовани су турнири на истом нивоу и за средњошколце. Данас су снаге одмерили дечаци из свих седам општина Сремског округа у оквиру Окружног такмичења у малом фудбалу. Манифестацију је организовао Спортски савез „Развој спортова“ Пећинци, а покровитељ је пећиначка локална самоуправа.

На терену спортске хале у Доњем Товарнику играо се квалитетан мали фудбал, а заслужни за то су пре свега најбоље екипе Срема: Техничка школа „Миленко Веркић Неша“ Пећинци, Гимназија „Сава Шумановић“ Шид, СТШ „Миленко Брзак Уча“ Рума, „Борисав Михајловић Михиз“ Ириг, Гимназија Инђија, Гимназија „Бранко Радичевић“ Стара Пазова и Медицинска школа „Драгиња Никшић“ Сремска Митровица.

Шампионски пехар понела је екипа Гимназије из Инђије која је у финалу савладала гимназијалце из Шида резултатом 8:5 (4:1). Најбољи стрелац турнира био је Мирољуб Ђокић из Инђије са 12 голова, док је за најбољег играча проглашен Лазар Бибић из Шида.

Данашњи турнир отворио је Томислав Ћирковић, директор ЈУ „Спортски центар“ Пећинци, а награде најбољим екипама и појединцима уручили су Снежана Гагић, начелница Одељења за друштвене делатности општине Пећинци, Синиша Ђокић, председник Спортског савеза „Развој спортова“ и Милица Ђурђевић, наставник физичког васпитања.