Клуб за ритмичку гимнастику „Топ Џим“ и Спортски клуб „Топ форма“ из Шимановаца, организовали су данас, у сали ОШ „Душан Јерковић Уча“ ревију гимнастике, фитнеса и модерног плеса.

Покровитељ данашњег клупског првенства био је пећиначки Спортски савез „Развој спортова“, а према речима председника Синише Ђокића право је задовољство када се ради са најмлађима. „Увек смо истицали да су нам приоритет најмлађи и њихово бављењем спортом. Клубови „Топ Џим“ и „Топ Форма“, и Маја Радосављевић су најбољи примери како са децом треба радити и зато ће од нас увек имати помоћ и подршку“ – рекао је Ђокић.

Под стручним надзором тренера Маје Радосављевић, млади такмичари су се увелико изборили за своје завидно место у овим спортовима, а како нам је рекла Маја Радосављевић, резултати остварени у години на измаку то најбоље доказују.

„Овим клупским такмичењем ставили смо тачку на такмичарску 2018. годину. Иза нас је веома успешна година, у којој су наши чланови на такмичењима различитих рангова освојили 45 златних, 52 сребрне и 66 бронзаних медаља. Имали смо шампионе Војводине и Србије. Наши најуспешнији такмичари су постали репрезентативци и тако су стекли прилику да бране боје наше земље. У сваком случају, идемо даље“ – казала је Маја.

Члан судијске комисије, која је оцењивала наступе младих такмичара била је Милица Ракетић, тренер Спортског клуба „Каспер“ из Батајнице. „Презадовољна сам наступом дечице. Видели смо на делу како почетнике, тако и оне који су увелико у овом спорту, како на домаћим, тако и на међународним такмичењима. Сви су показали свој максимум и на најлепши начин су дочарали најлепше стране овог спорта“ – изјавила је Ракетић.

Сви су уживали. Деца су награђена медаљама, а посебно су били поносни родитељи, деке и баке, на своју децу и унуке, будуће шампионе.