Суботње вече у Дому културе у Шимановцима било је испуњено младошћу, лепотом и спортом. Синоћ су се, под покровитељством Спортског савеза „Развој спортова“ и уз логистичку подршку Културног центра Пећинци, шимановачким љубитељима гимнастике и плеса представили млади чланови Гимнастичког клуба „Топ Гyм“ из Шимановаца и ГФК „Каспер“ из Батајнице.

Као и у сличним приликама, пећиначка локална самоуправа је стала иза ове занимљиве спортске манифестације.

„Опредељење Општине Пећинци је да максималну пажњу посвети развоју аматерског и школског спорта. Клуб Топ Гyм је својим резултатима одавно скренуо пажњу шире спортске јавности на себе и због доприноса афирмацији спорта међу младима заслужује сваку врсту подршке“ – изјавио је члан Привременог органа општине Пећинци Зоран Војкић.

Иако постоји тек нешто више од три године „Топ Џим се изборио за завидно место у овом спорту и на савезном нивоу. За овакве резултате у многоме је заслужна тренер клуба Маја Радосављевић.

„Потрудили смо се да публици покажемо оно што смо током целе године припремали. Иза нас је изузетно успешна сезона – на првенствима Србије и Војводине, на куп такмичењима на истим нивоима, као и на међународним такмичењима, наши чланови су освојили 14 златних, 12 сребрних и 18 бронзаних медаља. а 23. децембра одлазимо на припреме, како бисмо на најбољи начин ушли у 2018. годину у којој планирамо далеко више медаља“ – рекла нам је Маја Радосављевић и најавила да ће следећи наступ Топ Џим имати ускоро у Пећинцима.