Клуб за ритмичку гимнастику „Top Gym“ и Боди билдинг и фитнес клуб „Топ Форма“, оба из Шимановаца, организовали су јуче у спортској хали у Доњем Товарнику такмичење у дечјем фитнесу „Топ Форма Куп“. Покровитељ манифестације која је први пут одржана у пећиначкој општини био је Спортски савез „Развој спортова“.
„Поносни смо на организацију једног од најмасовнијих такмичења одржаних у нашој у спортској хали. Овај Куп могао би да буде и изборно такмичење за одлазак на Првенство Европе или света. У сваком случају, увек ћемо стати иза успешних клубова, који су способни да организују овако масовна надметања“ – изјавио је директор Јавне установе „Спортски центар“ Томислав Ћирковић.
На „Топ Форма Купу“ учествовало је око 200 младих такмичара узраста од 4 до 17 година из седам клубова: „Топ Форма“ Шимановци, „Фит Форма“ Рума, „Панонија“ Бачка Топола, „Железничар“ Смедерево, „Каспер“ Батајница, „Фигура“ и „Cats“ Сомбор, а посетиоци су имали прилику да уживају у укупно 143 наступа.

Покретачка снага „Топ форма купа“ фитнес тренер Маја Радосављевић рекла нам је да је презадовољна одзивом учесника, а да су јој позитивне утиске пренели и судије и представник Спортског савеза.
„Топ форма куп је ушао и у званични календар такмичења Спортског савеза Србије, чије критеријуме није лако испунити, тако да нам је обавеза да сваке године будемо све бољи, али уз овакву подршку „Развоја спортова“ и Општине Пећинци биће нам много лакше да остваримо зацртане циљеве. Најважније је да су деца данас отишла кући са осмехом на лицу и то нам је највећа награда, али увек може боље. Мој мото је: никада пораз, само лекција!“ – рекла је Маја Радосављевић
Плакете спонзорима и медаље најуспешнијим такмичарима уручили су председник „Развоја спортова“ Синиша Ђокић и директор ЈУ „Спортски центар“ Томислав Ћирковић.