Трком у џаковима почела Спортска недеља

И ове године Базени Пећинци организују низ занимљивих садржаја и спортских надметања намењених првенствено деци узраста од 1. до 8. разреда основне школе током Спортске недеље, која се организује под покровитељством Спортског савеза “Развој спортова” и предузећа Луки Комерц. Овогодишња Спортска недеља осмишљена је да пружи забаву и пробуди такмичарски дух не само основцима, него свим посетиоцима пећиначких базена, а Трком у џаковима и Музичким столицама јуче је званично и започела петодневна недеља спорта.

Награде најуспешнијима у обе дисциплине уручио је Томислав Ћирковић директор Јавне установе “Спортски центар”, а набоља у Трци у џаковима и Музичким столицама била је дванаестогодишња Анастасија Бељин из Голубинаца.

Активни су били и они мало старији посетиоци Базена, који су учествовали на турниру у брзопотезном шаху. Учествовало је 9 играча, а најуспешнији је био Славиша Спасић из Шимановаца са максималних 8 поена.

Током данашњег послеподнева основци ће бити у прилици да се такмиче и опробају своје вештине на турниру у боћању и турниру у стоном фудбалу 2 на 2, док ће сутра љубитељи одбојке на песку уживати на турнирима 4 на 4 (основци) и 3 на 3 (средњошколци и старији).

Последња два дана Спортске недеље резервисана су такмичења на воденим полигонима.

Пријављивање такмичара за учешће на такмичењима вршиће се на лицу места непосредно пред почетак такмичења.

КОМЕНТАРИШИТЕ ТЕКСТ

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име