Сваког викенда спортска хала у Доњем Товарнику је поприште спортских надметања. Овог викенда, 13. фебруара, у организацији Спортског савеза “Развој спортова”, снаге су одмериле школе фудбала које раде при фудбалским клубовима из пећиначке општине. Учествовало је пет школа фудбала: ШФ ФК“Слобода” Доњи Товарник, ШФ ОФК “Брестач”, ШФ ФК “Ловац” Карловчич, ШФ ФК “Доњи Срем” Пећинци и ШФ ФК “Хајдук 1932” Шимановци.

Томислав Ћирковић из Спортског савеза наглашава да је спортска хала практично свакодневно доступна како ученицима, тако и спортским клубовима и грађанима који се аматерски баве спортом. “Овај сјајни турнир данас је само једна у низу манифестација. Следећег викенда је такмичење основаца у рукомету. Ускоро постављамо и кошеве, те ће врло брзо бити организован и турнир у баскету. Посебно се посвећујемо млађим генерацијама, првенствено школског узраста” – изјавио је Ћирковић.

У коначном пласману најуспешнија је била Школа фудбала ФК “Хајдук 1932”, која је са четири победе и максималним скором од 12 бодова освојила прво место, а следиле су ШФ “Доњи Срем” са 9 бодова,ШФ “Ловац” са 4, ШФ “Слобода” са 2 и ШФ “ОФК Брестач” са само једни освојеним бодом.

Најбољи појединци турнира су: голман Огњен Гарашанин из ШФ “Ловац”, стрелац Никола Савић са 10 голова из ШФ “Доњи Срем”) и играч Дамјан Вукајловић из ШФ “Хајдук 1932”.