Спортски клуб Топ Форма из Шимановаца организовао је јуче у Спортској хали у Доњем Товарнику такмичење у дечјем фитнесу, плесу и аеробику, које је окупило око 200 младих спортиста из целе Србије. Покровитељ такмичења био је пећиначки Спортски савез „Развој спортова“, а према речима председника ове установе Синише Ђокића овај спорт је све популарнији међу најмлађима у нашој општини.

„Захваљујући великој преданости Маје Радосављевић овом спорту клубови Топ Форма и Топ Џим су стекли завидно место и на савезном нивоу. Помажући организацију такмичења оваквог типа, на угледу добијају како Спортски савез „Развој спортова“, тако и наша општина, и због тога ће Топ Форма увек имати нашу максималну помоћ“ – рекао је Ђокић.

На јучерашњем такмичењу, Маја Радосављевић тренер у Спортском клубу Топ Форма и Фитнес клубу Топ Џим уручила је плакету, као знак захвалности, председнику Спортског савеза Синиши Ђокићу, а како нам је рекла веома је задовољна такмичењем и бројем младих спортиста који су приказали завидно умеће у фитнесу и плесу.

„Данас су нам се представили млади спортисти из клубова: Каспер (Батајница), Железничар (Смедерево), Олимп и Флy НС (Нови Сад), Фит форма (Рума), Цатс (Сомбор), Бановци Џим (Стари Бановци), Панонски дечији град (Бачка Топола) и Топ Форма (Шимановци). Савез Србије цени наш рад, те постоји могућност да организујемо Куп Војводине и Куп Србије“ – изјавила је Радосављевић, која је недавно добила звање међународног спортског судије за бодибилдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик.

Током вишечасовног такмичења, трибине спортске хале биле су испуњене. Публика је имала у чему да ужива, а задовољан је био и Томислав Ћирковић директор Јавне установе Спортски центар.

„Предиван је осећај видети препуну халу. Заиста нема ништа лепше неко видети децу, са првим освојеним медаљама, поносне родитеље и презадовољну публику. Спортска хала је још једном оправадала своје постојање“ – казао је Ћирковић.