У оквиру 7. кола Међуопштинске лиге Срем – Исток, фудбалери Срема из Сремских Михаљеваца дочекали су јуче госте из Шимановаца ФК „Хајдук 1932“. Домаћини су теже него што се очекивало дошли до нових бодова, који су их задржали на деоби прва два места на табели.

Гости су први припретили и већ у 7. минути могли су доћи у вођство: сјајан центаршут са десне стране Крстовића, Војкић није успео да претвори у гол, иако је био на пар метара, неометан, од гола Штампара. Постепено Срем је преузимао иницијативу и головима Крејића и Пилиповића решава прво полувреме у своју корист, уз напомену да је Новић пропустио сјајну прилику да савлада Нинића. У наставку утакмице, Михић је одлично извео слободан ударац са стране, лопта је прошла кроз шуму ногу, и на велико изненађење, завршила у голу домаћина.

Коначан резултат Срем – Хајдук 1932 2:1 (2:0)

Следеће недеље очекује се дерби јесење полусезоне: Шумар – Срем.

Сремски Михаљевци. Игралиште: ФК Срем. Гледалаца: 150. Судија: Никола Митровић. Стрелци: Крејић у 27. и Пилиповић у 42. минуту (Срем), Михић у 75. минути (Хајдук 1932). Жути картони: Крејић и тренер Будимировић (Срем), Михић и Крстовић (Хајдук 1932).

СРЕМ: Штампар, Турчиновић, Пилиповић, Маричић, Куртеш (од 63. Вукасовић), Паунковић, Алијагић (од 88. Ранковић), Новић, Бежановић, Бајловић, Крејић (од 89. Босанчић)..

ХАЈДУК 1932: Нинић, Војкић (од 30. Николић), Крстовић (од 62. Илић), Белић, Предраговић, Галиот (од 46. Михић), Видовић, Закић (од 75. Чавић), Лалић, Томић, Миловановић.