Председник Спортског савеза „Развој спортова“ Синиша Ђокић посетио је јуче Фудбалски клуб „Граничар“ из Обрежа. Повод за посету били су радови на доградњи постојећих објеката на стадиону ФК „Граничар“ који су недавно завршени, а у оквиру којих је проширена свлачионица, опремљени тоалети за службена лица и публику и дограђене просторије економата клуба, док су дотрајале клупе са надстрешницима за чланове стручног штаба и резервне играче замењене новим.

Секретар ФК „Граничар“ Владимир Џакула, који је заједно са чланом управе Слободаном Јовановићем дочекао Ђокића, захвалио се пећиначкој локалној самоуправи и Спортском савезу на финансијској подршци за извођење радова којима су, како је рекао, знатно побољшани услови за функционисање клуба и одржавање званичних утакмица.

Ђокић је подсетио да Општина Пећинци значајна средства улаже у унапређење спортске инфраструктуре на својој територији и да су захваљујући томе услови за бављење спортом неупоредиво бољи него пре само неколико година.

„Пандемија корона вируса је зауставила улагања у спорт и тренутно само приводимо крају инвестиције за које су средства издвојена пре почетка пандемије, али верујем да ће врло брзо пандемија бити иза нас и да ће развој спорта у нашој општини поново бити у пуном замаху“ – изјавио је Ђокић.