У оквиру 7. кола Општинске лиге Пећинци, у Ашањи су се јуче састали домаћи фубалери ФК „Камени“ и гости из Брестача. Након утакмице, потврдило се старо фудбалско правило – казна брзо стигне за неискоришчене прилике, што је на својој кожи осетио Камени, који је после неочекиваног пораза у дербију Општинске лиге Пећинци, бар за сада, препустио лидерску позицију Купинову.

Фудбалери ОФК Брестача психички су боље ушли у дерби утакмицу, за разлику од домаћина. После вођства гостију од 0:2, утакмица је, практично, била решена и једина је била дилема колико ће победа ОФК Брестача бити убедљива. Једноставно, гости су у свему надиграли домаћи тим, а четвороструки стрелац Сретковић за Камени био је нерешива енигма.

Коначан резултат Камени – ОФК Брестач 1:5 (0:2)

Ашања. Игралиште: ФК Камени. Гледалаца: 100. Судија: Дарко Живановић (Карловчић). Стрелци: Ивановић у 83. минуту (Камени), Сретковић у 38, 52, 60, и 70. и Рајић у 34. минуту (ОФК Брестач). Жути картони: Добриковић, Асани, Блануша, Цвејић и Вучевац (Камени), Цветковић, Сретковић и Исаков (ОФК Брестач). Црвени картон: Асани у 31. и Крачковић (други жути) у 90. минуту.

Камени: Ивановић, Лабухар, Добрић (од 52. Ивановоић), Блануша (од 59 Пиваш), Вучевац, Јовановић, Асани, Ђорђевић (од 52. Цвејић), Добриковић, Сали (од 71. Милеуснић) Крачковић.

ОФК Брестач: Паликућа (од 75. Сретковић), Исаков, Обреновић, Ковачевић, Марин, Рајић, Цветковић (од 61. Николић), Максић, Ковачевић (од 75. Јањић), Сретковић и Брковић (од 65. Јовичић).