Камени из Ашање је добро започео пролећну полусезону и против Хртковаца је остварио убедљиву победу, те је поправио свој скромни бодовни салдо, у оквиру Међуопштинске лиге Срем. Хртковци су били равноправан ривал само у првом полувремену, које је завршено резултатом 1:1 (Блануша у 15 минуту – Обровац у 32. минуту).

Наставак утакмице је био у знаку домаћина: најпре је Игор Гујић, голом из пенала у 55. минуту поново донео Каменом резултатску предност. У размаку од само десет минута, домаћи фудбалери су постигли три гола: Назиф Сали је у 75. минуту увећао предност Каменог на 3:1, да би се Стефан Шорак до краја утакмице у два наврата уписао у листу стрелаца: у 78. и 85. минуту.

Коначан резултат: Камени – Хртковци 5:1 (1:1)

На игралишту Каменог у Ашањи утакмицу је судио Немања Павловић из Кленка са помоћником Момчилом Мишкулиновим из Руме.

КАМЕНИ: Бантић, Блануша (од 76. Урошевић), Станчић (од 46. Добрић), Добриковић, Драгаш, Мадацки (Бошковић), Радовановић, Асани, Ђорђевић (од 62. Шорак), Грујић и Сали (од 76. Радоњић).

ХРТКОВЦИ: Крпан, Међед, Конт, Шопаловић, Глумчевић (од 76. Вукојевић), Обровац (од 60. Павличевић), Антонић, Рудић, Рајда (од 60. Батножић), Савић (од 76. Сабо) и Перић.