Донација велики подстрек играчима

Синоћ су представницима фудбалских клубова из пећиначке општине уручени пакети спортске опреме које је преко Општинског фудбалског савеза донирао Фудбалски савез Србије. Донацију, која садржи по 18 комплета дресова у клупским бојама и по три лопте за сваки клуб, представницима свих 15 клубова уручили су председник општине Пећинци Синиша Ђокић, директор Јавне установе „Спортски центар“ Томислав Ћирковић и секретар ОФС Милан Ђокић.

Председник Ђокић се захвалио Фудбалском савезу Србије на подршци пећиначким фудбалским клубовима и поручио представницима клубова да ће и убудуће имати и подршку пећиначке локалне самоуправе и Спортског савеза „Развој спортова“, а уједно их је обавестио да ће трошкове штампе за брендирање дресова сносити Спортски савез.

Председник ФК „Напредак“ из Попинаца Зоран Кокановић каже да је свака помоћ увек додбродошла, а посебно у време када се првенство одвија у условима пандемије.

„Ово је велика помоћ нама из управе клуба, али и велики подстрек играчима, јер је заиста тешко организовати утакмице у оваквим условима, посебно када се игра без публике. Да немамо подршку Општине и Спортског савеза било би још теже, али подршку имамо, боримо се, и одржаћемо фудбал у нашој средини и у оваквим условима“ – изјавио је Кокановић.