Под покровитељством Спортског савеза „Развој спортова“ , Кошаркашки клуб Срем Баскет из Пећинаца, за викенд, 24. и 25. септембра, организује у Спортској хали у Доњем Товарнику XII „Викенд под кошевима“.

Ова лепа спортска традиција окупиће, по речима Живка Мисираче, тренера КК Срем Баскет, децу пионирског узраста, али и оне млађе кошаркаше.

„Првог дана, у суботу, под кошевима биће деца, пионирског узраста. У конкуренцији ће бити КК Срем Баскет, КК Дунав из Старих Бановаца, КК Јадран из Голубинаца и КК Срем из Сремске Митровице. Као и до сада, организоваћемо и такмичење у шутирању трица. У недељу, другог дана, такмичиће се најмлађи кошаркаши, минибаскет узраста: КК Срем Баскет, КК Џокер из Београда, КК Железничар из Инђије и КК Џез Баскет из Руме. Пратећи догађај је такмичење у шутирању „двојки“. Гост овог својеврсног кошаркашког кампа биће Игор Тадић, бивши репрезентативац Босне и Херцеговине, а сада скаут Кливленд Кавалирса“ – рекао нам је Мисирача, и позвао све љубитеље кошарке да дођу у Спортску халу наредног викенда и подрже наше најмлађе кошаркаше.

Такмичење почиње оба дана у 12.00 часова.