Као нови зонаш, Доњи Срем 2015 почетком јула започео је са припремама на Спортском центру “Сувача” за дебитанску сезону у Војвођанској лиги – Југ, а већ након прва два кола пећиначки фудбалери су свакако најпријатније изненађење за све љубитеље фудбала. Два гостовања – две победе, уз гол разлику 7:1.

Гостовање у Салашу Ноћајском протеклог викенда било је тешко, а тренер Пећинчана Здравко Тривковић сматра да је убедљива победа резултат добре припреме.

“Анализирали смо игру и играче Будућности, али и кроз рад на тренинзима дошли смо до рецепта за успех. Наши играчи су имали изванредан приступ, што је довело до још једне победе. У сваком случају, из утакмице у утакмицу подижемо ниво игре што је добро. Није време за еуфорију” – рекао је Тривковић.

Следећи ривал на популарној Сувачи у Пећинцима биће ФК “Нови Сад 1921”.

“Распоред нам је стварно врло тежак. Нови Сад 1921 је озбиљна екипа, са врхунским играчима и врло богатом традицијом. Ривал је фаворит, знамо све о њему, али нећемо изаћи на терен са белом заставицом. Немамо мач над главом и настављамо са уобичајеним радом. Идемо утакмицу за утакмицом, па докле стигнемо. У новембру ћемо сводити рачуне” – искрен је тренер Тривковић.