Фудбалски клуб Камени из Ашање, јесењи део првенства Општинске лиге Пећинци завршио је на другом месту са истим бројем бодова као и Купиново. Занимљиво је да су једини пораз претрпели на свом терену од ОФК Брестача 1:5!

Поучени искуством, фудбалски радници из Ашање зимску паузу су искористили да осетно овеђе (појачају) играчки кадар., али и стручни штаб.

– Појачали смо сед са шест нових, квалитетних, играча – рапортира Марко Мицковић, спортски директор – То су: Јован Радојчић и Лука Милојевић (Сремац, Деч), Назиф Сали (Шумар, Огар), Никола Милутиновић (Милутинац, Земун), Борислав Недовић (Рад, Бепград) и Лазар Миловац (Бељина, Барајево), Нови тгренер екипе је Зоран Јефтић (60), из Јакова. Својевремено је играо за Срем из Јакова, ИМТ, ФЦ Јуст Мелбур из Аустралије, Шумадинац из Бечмена, Борац из Прогара, Посавац из Бољеваца…Имао је прилику, да у то време, саражује са познатом тренерима као што су Драгослав Шекуларац и Тома Милићевић. Као тренер доказивао се у Посавцу (Бољевци), Срему (Јаково) и Граничару (Обреж).

Челници клуба прозивку играча су заказали за 20. фебруар.

  – После основних, почетних, тренинга уследиће и конгтролне утакмице – наставља Мицковић – Ривали ће нам бити Борац из Прогара (6. март), Поле из Никинаца (11. март), Хајдук из Дебрца (20. март) и Ловац из Карловчића (27. марта и 3. априла).

Поред послова око стварања што конкуретнијег играчког кадра, уоправа је кренула и стварање оптималних услова за тренирање. Уз помоћ локалне самоуправе, поставља се осветљење око дела игралишта, како би играчи радили И у вечерњим сатима.