Фудбалери Слободе из Доњег Товарника, јединог зонаша из пећиначке општине, отпутовали су на Лепенски Вир, где ће, по традицији, одрадити нову фазу у припремама за наставак првенства Војвођанске лиге – Југ.

Поред председника клуба Милана Алексића и чланова стручног штаба: Милоша Ђокића, Дарка Ашћерића и Ђорђа Вујаковића, на пут су кренули и играчи: Шивољицки, Кромпић, Шљукић, С. Нинић, Стевић, Лазаревић, А. Симић, М. Симић, Кубуровић, Ристић, Комазец, Драгојевић, Вукотић, Јошож, Мићић, Ђорић, Салкунић, Димитрић, Штулић, Радивојевић, Ћулум, Ђорђевић и Богдам, а испратио их је председник општине Пећинци Синиша Ђокић.

Како нам је рекао шеф стручног штаба, Милош Ђокић, од првог окупљања је прошло три недеље, а урађена је детаљна анализа досадашњег рада.

„Упознао сам добро играче, али и они су се упознали са мојим принципима у раду, као и шта могу да очекују. У суштини, задовољан сам. Нажалост, нису нас обишле повреде играча, као и проблеми са корона вирусом. Како је време пролазило тако смо се и комплетирали. Током седмодневних припрема на Лепенском Виру, радићемо два пута дневно, уз одигравање две контролне утакмице: 13. фебруара против Хајдук Вељка из Неготина, а дан касније ривал ће бити Бор. Повратак је предвиђен за 17. фебруар“ – изјавио је Ђокић.

Због повреда, овај део припрема пропустиће: Опарница, В. Нинић, Пармарковић, Ђуричић, Радошевић, Шипка и Мандић.