У Спортском центру ФС Србије у Старој Пазови у суботу су се састали пећиначки сремсколигаш ФК „Доњи Срем 2015“ и ФК „Подунавац“ из Белегиша. По прохладном времену, с обзиром на фазу припрема у којој се налазе оба тима, приказана је врло квалитетна игра.

Пећиначки сремсколигаш повео је голом Вукмановића у 8. минуту, када је предивним шутем са двадесетак метара савладао Трифуновића. Све до десетак минута пред крај утакмица, игра је била мање-више равноправна, када долази до великог преокрета. Најпре је у 82. минуту М.М. Живковић, после убачене лопте из угла, поравнао резултат, а на утакмицу је тачку ставио Стојановић у 86. минуту: после прецизног шута, лопта је одсела иза леђа Јелаче.

Коначан резултат Подунавац – Доњи Срем 2015 2:1 (0:1)

СТАРА ПАЗОВА. Спортски центар ФС Србије. Судија: Марко Шљепица (Нови Бановци). Стрелци: М. М. Живковић у 82. и Стојановић у 87. минуту (Подунавац), Вукмановић у 8. минуту (Доњи Срем 2015).

ПОДУНАВАЦ: Трифуновић, Јоксимовић, Зоговић, М.С. Живковић, Цветковић, Шобот, Секулић, Солдатовић, Божиновић, Рауковић, Лабовић. Играли су још: М. Живковић, М.М. Живковић, Тарбук, Пејовић, Чолаковић, Сарачевић, Црвенчанин и Стојановић.

ДОЊИ СРЕМ 2015: Ристић, Конештабо, Јуришић, Манце, Радивојевић, Перишић, Николић, Чучковић, В. Љубојевић, Пејчиновић, Вукмановић. Играли су још: Јелача, Трифуновић, Ерић, Закић, Кривокућа, Мркела и Вељовић.