Пећиначки сремсколигаш Доњи Срем 2015 наставља са добрим играма у оквиру припрема за наставак сезоне. Након победе над румском Словеном од 2:1 и нерешеног резултата против Хајдука из Дивоша 2:2, у среду је победио Подриње из Мачванске Митровице 1:0. Утакмица је одиграна у Шапцу, на терену са вештачком травом Школе фудбала „Феникс“.

Како нам је рекао Милош Гмизић председник клуба била је ово још једна успешна провера за клуб током зимских припрема пред наставак сезоне.

„По кишном времену, обе екипе су приказале добар фудбал, уз велику пожртвованост, са много дуела и трчања. Утакмицу смо почели у саставу: Јелача, Манце, Јуришић, Радовановић, Радивојевић, Трифуновић, В. Љубојевић, А. Љубојевић, Мисини, Вукмановић и Н. Митровић. У игру су улазили: Ристић, Вељовић, Перишић, Конестабо, Ерић, Закић, Чучковић, Николић и Пејчинович. У 35 минуту, Мисини одлично проиграва Вукмановића, који прелази два играча и успешно гађа контра угао гола Хајдука. До краја утакмице, шансе су се ређале на обе стране, али промене резултата више није било. Следећу проверу имамо против Подунавца из Белегиша, 13. фебруара, у Центру ФС Србије, у Старој Пазови“ – рекао нам је Гмизић.