У оквиру 7. кола Војвођанске лиге – Југ, јуче су се у Пећинцима састали домаћи фудбалери ФК „Доњи Срем 2015“ и гости из Бачког Јарка ФК „Младост“.

Гости су припретили већ у 3. минуту, после шута Ковачевића. У 10. минуту мрежа Доњег Срема се затресла, али голу Младости претходила је недозвољена офсајд позиција. Ипак, први у вођство дошао је домаћин у 18. минути. Слободан ударац са око 18 метара Кокира. Добро одмерен и прецизан шут. Голман Ромић је био немоћан и то је 1:0.

До поравнања резултата дошло је у 55. минути. Стрелац је био Бајић.

У 70. минути, дошло је до гужве пред голом зонаша из Бачког Јарка, а најбоље се снашао Ђурковић, те је домаћин поново у резултатској предности, коју је сачувао до краја утакмице. Вођство Доњег Срема могло је бити убедљивије после комбинације Кокира и Николића у 85. минуту..

ПЕЋИНЦИ. Спортски центар „Сувача“. Гледалаца; 300. Судија: Жељко Штумпф (Нови Сад). Стрелци: 1:0 Кокир 18, у 1:1 Бајић у 55 и 2:1 Ђурковић у 70. минути.

ДОЊИ СРЕМ 2015: Ристић, Манце, Николић (од 88. Пејчиновић), Кокир, Зорић, Секулић (од 61. Вукмановић), Јешић, Ђурковић (од 78. П. Перишић), Зејић, Бојић (од 61. Љубојевић), М. Перишић.

МЛАДОСТ: Ромић, Рађеновић (од 65. Ђукић), Кнежевић, Бајић, Остојић, Стојановић, Борић, Шкавић (од 88. Антонић), Грковић, Зукић, Ковачевић.