У оквиру 10. кола Међуопштинске лиге Срем – Исток, фудбалери Шумара дочекали су јуче у Огару госте из Врдника фудбалере Рудара. Иако је био видно ослабљен неиграњем неколицине стандардних првотимаца, Шумар је од самог почетка имао велику иницијативу.

Прва шанса је материјализована већ у 14. минуту: после убачене лопте из угла, пред голом Рудара највиши у скоку је био Драганић, који доводи домаћина у вођство. У наставку утакмице Шумар и даље диктира темпо.

Искусни Митровић у 26. минуту кажњава грешку голмана Гвоке и постиже 15 гол у досадашњем току сезоне, што је било 2:0 за домаћина.

У 50. минуту „хладан туш“ за домаћина: изванредан шут са око 30 метара и лопта одседа иза леђа Младеновића. Све дилеме отклонио је голом Лазић у 57. минуту, што је и коначан резултат: Шумар – Рудар 3:1(2:0).

ОГАР. Игралиште: ФК Шумар. Гледалаца; 100. Судија: Горан Мандић. Помоћници: Душан Симић и Дарко Живановић. Делегат: Ђорђе Видаков: Стрелци: 1:0 Драганић у 14, 2:0 Митровић у 26, 2:1 Гавнић у 50 и 3:1 Лазич у 57. минуту.

ШУМАР: Младеновић, Миличевић, (од 46. Лазић). У. Стјепановић, Драганић, Митровић, Обрадовић, Петронијевић, Врачевић, Поповић, Д. Стјепановић, Рагасастовац.

РУДАР: Гвока, Митић, Нинковић, Нинковић, Лужајић, Рудић, Бевц, Гаврић, Мајкић, Тривунчић, Поповић.