У данашњој утакмици баража за попуну Сремске лиге, у Кузмину су се састали фудбалери Граничара и Шумара. Потврдило се старо фудбалско правило – док судија не означи крај полувремена или утакмице, времена за промене резултата има.

Гости су озбиљно припретили у 5 минуту: сјајан центаршут Претронијевића са леве стране, лопта пролази кроз казнени простор: срећом по Граничар, никога није било од нападача Шумара да је, једноставно, проследи у гол.

Промена резултата у 22. минуту: пред голом Граничара оборен је Млађеновић, те Меничанин показује на белу тачку: сигуран реализатор најстроже казне био је Петронијевић. И када се чинило да ће резултат 0:1 бити коначан за прво полувреме, за неколико минута два гола. Најпре се у 43. минуту Стефановић у гужви пред голом Младеновића најбоље снашао. Радост навијача Граничара трајала је свега пар минута: сјајним шутем у 45. минуту Петронијевић се по други пут уписује у листу стрелаца.

У наставку утакмице Симић у 85. минуту поравнава на 2;2, а прави шок за госте у последњим тренуцима надокнаде времена: Драганић повлачи Вукадиновића, а Меничанин поново досуђује најстрожју казну, коју Дарко Печеница претвара у гол, за коначних 3:2.

Узвратна утакмица за недељу дана у Огару.

КУЗМИН: игралиште Граничара. Гледалаца:800. Стрелци: 0:1 Петронијевић у 22. из казненог ударца, 1:1 Стефановић у 43, 1:2 Петронијевић у 45, 2:2 Симић у 85 3:2 Дарко Печеница у 90. из казненог ударца. Главни судија: Драгутин Меничанин (Врдник). Помоћници: Ђорђе Станојчев (Ириг) и Немања Батало (Рума). Четврти судија: Благоје Радић (Ириг). Жути картони: Дејан Печеница, Шојић Дарко Печеница (Граничар), Обрадовић, Драгановић, Млађеновић и Лончар (Шумар).

ГРАНИЧАР: Шивољицки, Јовановић (од 90. Владисављевић), Стевић, Митровић, Врањковић, Дејан Печеница, Стефановић (од 60. Вукадиновић), Дарко Печеница, Симић, Ристић, Недимовић (од 64. Шојић).

ШУМАР: Младеновић, Миличевић (од 68. Лазић), Максић (од 46. Караклајић), Драганић, Врачевић, Митровић, Обрадовић, Петронијевић (од 77. Лончар), Драгановић, Млађеновић, Рагастовац.