У оквиру 14. кола Сремске лиге, у Попинцима су се јуче састали ФК „Напредак“ и гости из Инђије ФК „Железничар“. Домаћин је већ у 8. минути припретио гостима одличним шутем Грбића. Због приговора, у 15. минути Боснић добија, најпре, жути, а потом и црвени картон, те су гости у наставку играли бројчано слабији. У 26. минути, Соколовић, који се налазио у казненом простору домаћина, не прихвата најбоље лопту. При крају првог полувремена и Ивковић је био у прилици да озбиљније угрози Петковића.

У 48. минуту, сјајним, приземним, шутем са око 25 метара, Вучковић је изненадио искусног Николића. После примљеног гола, домаћин је кренуо на све или ништа, те је иза себе оставио доста празног простора. То је у 69. минуту искористио Каурин, који је претрчао последњу линију одбране Напретка и рутински повисио предност Железничара.

Коначан резултат Напредак – Железничар 0:2 (0:0)

ПОПИНЦИ. Игралиште: ФК Напредак. Гледалаца: 200. Судија: Огњен Митровић (Рума). Стрелци: 0:1 Вучковић у 48, 0:2 Каурин у 69. минуту. Жути картиони: Грбић (Напредак), Боснић и Ракар (Железничар). Црвени картон: Боснић (Железничар).

НАПРЕДАК: Николић, Радовановић, Пољак (од 77. Опачић), Миросављевић, Јакшић Грбић, Тодоровић, Кошијашевић, Ивковић (од 88. Живић), Вукин (од 77. Василић), Н. Јовановић (од 46. М. Јовановић).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Петковић (од 46. Благојевић), Боснић, Нинић, Бранковић, Вучковић (од 73. Митровић), Ђуричић (од 66. Ракар), Соколовић (од 55. Плећаш), Мандић, Каурин, Блануша, Дубајић.