У оквиру припрема за наставак сезоне у Међуопштинској лиги Срем, група Исток, Сремац из Деча јуче је одиграо прву контролну утакмицу. За ривала је имао Јединство из Штитара, с којим већ одржава пријатељске односе. Утакмица је одиграна на терену са вештачком травом у СЦ „Феникс“ у Шапцу.

Првих тридесетак минута донела су мање-више равноправну игра. До промене резултата дошло је у 37. минуту, када је Петровић био бржи и присебнији од одбране Сремца. Вођство је дуплирано у 43. минуту – судија пушта предност, Бељић прелази неколико одбрамбених играча екипе из Деча и рутински шаље лопту иза леђа Саџака.

У наставку утакмице сасвим друкчије издање Сремца, чији су фудбалери већи део полувремена играли пред голом Јединства. Низале су се шанса за шансом, али до промене резултата није дошло.

Коначан резултат: Јединство – Сремац 2:0 (2:0)

На игралишту Спортског центра „Феникс“ у Шапцу, утакмицу је судио Михајло Ђаковић из Шапца.

ЈЕДИНСТВО: Давидовић, Гајић, Главоњић, Д. Јовановић, Игњатовић, Ђурђевић, Савић, Белић, Урошевић, М. Јовановић, Рајчевић. Играли су још: Петровић, Николић и Максимовић.

СРЕМАЦ: Саџак, Лапчевић, Недељковић, Стојковић, Марко Марчета, Милан Марчета, Кресојевић, Јуришић, Мајсторовић, П. Тадић. Играли су још: Шљукић, М. Петровић, В. Петровић, Б. Петровић, Тадић и Стојчевић.