Завршен је 2. Међусеоски фудбалски турнир општине Пећинци, на којем се претходних неколико дана надметало чак 16 екипа из целе општине – свако насеље имало је своју екипу, а 16 екипу су чинили ветерани окупљени из целе пећиначке општине који су наступили под именом СОЗ ветерани.

Организатор овог спортског такмичења је Светосавска омладинска заједница Архијерејског намесништва пећиначког (СОЗ), у сарадњи са Спортским савезом „Развој спортова“, а под покровитељством Општине Пећинци.

Синоћ су на теренима за мале спортове пећиначке основне школе снаге одмериле екипе из Пећинаца, Сибача и Деча, као и екипа СОЗ ветерана у полуфиналним и финалној утакмици.

Најуспешнија је била екипа из Пећинаца, која је у финалу победила СОЗ ветеране са 6:2 и тако понела шампионски пехар. Утакмица за треће место између екипа Сибача и Деча у регуларном току завршена је нерешеним резултатом 2:2, а Сибач је био бољи у извођењу пенала.

Поред пехара и медаља за три првопласирана тима, пехаре су освојили и најбољи играч турнира Душан Штетић и најбољи голман турнира Марко Митровић.

Како су нам рекли организатори сви победници су се одрекли новчаног дела награде па ће и та средства заједно са приходом од турнира отићи у хуманитарне сврхе и бити уручени породицама Васић и Радојчић.