У оквиру припрема за нову сезону, шимановачки Хајдук 1932 дочекао је у пријатељској утакмици госте из Обрежа, фудбалере Граничара.

Већ у 15. минуту домаћини су повели голом Бераковића, који је сјајно утрчао у празан простор и надмудрио одбрану Граничара. Неколико минута касније Црнковић није материјализовао проигравање Лазића, те су гости и даље остали у минусу. Вредно помена из првог полувремена су покушај лоба нападача Хајдука 1932, Николића (25 минут), али и шут Деврње (35. минут).

У наставку утакмице расположени Шимановчани имали су своју игру. Сви голови изабраника тренера Неше Јовановића били су слични – прецизни шутеви са дистанце.

Коначан резултат:Хајдук 1932 – Граничар5:0 (1:0)

ШИМАНОВЦИ. Игралиште: ФК Хајдук 1932. Гледалаца: 50. Судија: Бојан Павловић (Огар). Стрелци: Бераковић у 15 и 65. Николић у 55, Ковачевић у 75. и Савић у 80. минуту.

ХАЈДУК 1932: Лемајић, Васиљевић, Лучић, Миловановић, Врачевић, Стојчев, Николић, Чавић, Бераковић, Војкић и Савић. Играли су још: Ковачевић, Галиот и Каличанин.

ГРАНИЧАР: Самарџић, Чавић, Трумић, Црнковић, Наић, Балог, Ћулибрк, Лазић, Деврња, Дражић, Н. Михајловић. Играли су још Плавшић, С. Михајловић и Исаков