Због повољније епидемиолошке ситуације, настављају се такмичења у кошаркашким лигама у којима играју и клубови из пећиначке општине. У Лиги млађих пионира Срем Баскет из Пећинаца игра 23. јануара, од 18.30 часова, у спортској хали у Доњем Товарнику, одложену утакмицу против вршњака Јадрана из Голубинаца.

Кошаркашки клуб Шимановци у викенду пред нама, игра две утакмице.Сутра, од 18.00, гости су екипи Ру Кош из Руме, у одложеној утакмици 9. кола Друге регионалне лиге. Дан касније, у спортској хали у Доњем Товарнику, од 15.00 часова игра се меч 11. кола Шимановци – Војка.

Припреме за наставак првенства Сремске лиге у недељу, од 11.00 часова,у балон хали у Пећинцима, започиње Напредак из Попинаца. Шумар из Огара, члан Међуопштинске лиге Срем – група Исток, започиње припреме на свом игралишту 24. јануара, од 14.00 часова.

Срем из Сремских Михаљеваца у недељу игра прву пријатељску утакмицу против Посавца у Бољевцима,

Прво окупљање пред нову сезону у недељу, од 16.00 часова, заказао је Шаховски клуб Деч, који ће се као шампион Међуопштинске лиге од ове године такмичити у Војвођанској лиги – Срем.