Фудбалери Шумара из Огара дочекали су у суботу госте из Инђије фудбалере Железничара у другој пријатељској утакмици.

Већ после неколико минута игре, неодлучност одбране новог зонаша из Инђије, голом кажњава Матовић. Ипак, гости брзо долазе себи и у 15. минути долази до поравнања резултата: после центаршута Дубајића са десне стране, пред голом Младеновића најбоље се сналази Бајић. То је био период утакмице када Железничар доминира у свим елементима игре. У 26. минуту, Веселиновић, који је не тако давно, као првотимац Шајкаша из Ковиља завио у црно Железничар, постиже првенац и то је већ 1:3. Четврти гол гостијује умногоме сличан првом: Лукач убацује лопту из угла, Бајић је опет најбоље постављен, по постиже гол за 1:4.

Пред крај првог полувремена, домаћин смањује предност екипе из Инђије. После ударца главом Ђорђевића, Благојевић одбија лопту кратко: Ђорђевић је прихвата и шаље мрежу.

Искусни Јерковић је у 55. минуту, по ко зна који пут доказао да је мајстор фудбала: сјајно пласирана лопта са око 20 метара за резултат 2:5. Мало опуштање гостију у 80. минуту голом кажњава Максић.

Коначан резултат: Шумар –Железничар3:5 (2:4)

ОГАР. Игралиште: ФК Шумар. Гледалаца: 50. Судија: Бранислав Грозданић (Огар). Стрелци: Матовић у 3.Ђорђевић у 43.и Максић 80 минуту (Шумар), Бајић у 15, 32, и 40. Веселиновић у 26. и Јерковић у 55. минуту (Железничар).

ШУМАР: Младеновић, Врачевић, Анђелковић, Самарџић, Млађеновић, Рагастовац, Петронијевић, Максић, Караклајић, Ђорђевић и Матовић. Играли су још: Степановић, Митровић, Обрадовић и Миличевић.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Благојевић, Грковић, Дубајић, Суџум, Бртка, Бранковић, Милојевић, Бајић, Осман, Лукач и Веселиновић. Играли су још: Петковић, Јерковић, Радишић, Милановић, Љубинковић, Ђанеш, Мрђа и Јешић.