Пећиначка локална самоуправа донирала је Професионалној ватрогасно спасилачкој јединици у Пећинцима телевизор. Председник Спортског савеза „Развој спортова“ Синиша Ђокић и председник Савета месне заједнице Пећинци Златко Јовичић уручили су данас телевизор командиру ватрогасне јединице Милану Станићу, који се том приликом захвалио на поклону и нагласио одличну сарадњу између пећиначких ватрогасаца и Општине последњих година.

„Општина Пећинци нам је у претходном периоду донирала нову опрему за гашење пожара, а данашњи поклон ће нам послужити да прекратимо време током ноћних дежурстава, за која се и ми, и локална самоуправа, и грађани наше општине увек надамо да ће протицати мирно и са што мање разлога за интервенције. Надам се да ће се овако добра сарадња наставити и наредних година“ – изјавио је Станић.

Синиша Ђокић је донацију назвао малим знаком пажње којим локална заједница ватрогасцима поручује да је свесна колико је посао који обављају одговоран и значајан за безбедност грађана и њихове имовине.