На терену за мале спортове у дворишту Основне школе „Слободан Бајић Паја“ у Попинцима постављени су нови голови за мали фудбал, које је донирао пећиначки Спортски савез „Развој спортова“. Донацију је председнику Савета месне заједнице Попинци Дејану Бановачком, данас уручио председник Развоја спортова Синиша Ђокић.

Бановачки се том приликом захвалио на донацији и рекао да ће нови голови значити деци, али и рекреативцима из овог насеља, јер су претходни голови већ пропали и нису више били употребљиви.

Синиша Ђокић је том приликом подсетио да је већина терена за мале спортова у пећиначкој општини затечена у лошем стању и са оштећеним мобилијаром, и да је Спортски савез захваљујући подршци пећиначке локалне самоуправе у протеклих неколико година много урадио на обнављању терена за мале спортове.

„Терени за мале спортове у свим нашим насељима су обновљени и боље опремљени, што пружа боље услове за бављење спортом, не само школској деци која најчешће користе терене за мале спортове, него и мештанима који се спортом баве рекреативно“ – изјавио је Ђокић.