Наредног викенда у Спортској хали у Доњем Товарнику биће одржан 11. „Викенд под кошевима“, који организује пећиначки Кошаркашки клуб „Срем баскет“ под покровитељством Спортског савеза „Развој спортова“.

КК „Срем Баскет“, на челу са тренером Живком Мисирачом, наставља своју мисију – популарисање овог спорта међу најмлађима, а по речима тренера Мисираче, два дана викенда, 18. и 19. септембар резервисани су пре свега за дружење под кошевима.

„Прошле године нисмо организовали ову занимљиву спортску манифестацију, због пандемије и забране окупљања која је била на снази. Првог дана, 18. септембра, под обручима ће бити млади кошаркаши, 2007. годиште: КК Крис кош (Панчево), КК Јадран (Голубинци), КК Џез Баскет (Рума) и и КК Срем Баскет (Пећинци). У недељу, у конкуренцији ће бити млађи пионири: КК Партизан (Београд), КК Стара Пазова, КК Стар Баскет (Инђија) и КК Срем Баскет. Утакмице ће се играти истовремено на два терена, а у паузи између утакмица, организоваће се такмичење у шутирању тројки“ – изјавио је Мисирача.