Иако су фудбалери Доњег Срема 2015 увелико на одмору, челници овог клуба не мирију. Како нам је рекао тренер пећиначког зонаша Здравко Тривковић, играчки кадар претрепеће корените промене.

„Од стандардних првотимаца, напустили су нас Перишић, Пејчиновић, Јуришић и Николић. Такође, напустили су нас и играчи са мањом минутажом у првом делу сезоне: Бојић, Вукосављевић, Мркела, Ђурковић, В. и Р. Трифуновић и Конестабо. За сада су нам приступили: Вања Марковић (Локомотива Београд), Никола Радосављевић (Јединство, Стара Пазова), Милан Милановић (Љуково) и Дарко Адамовић (Мачва, Богатић). У плану су нам још 3-4 појачања за дефицитарне позиције. Појачан је стручни штаб и мој нови сарадник биће Бранко Ђаковић, који је водио Борац из Сакула, Земун, Динамо из Врања, а био је шампион Босне и Херцеговине са Модричом. Као тренер доказивао се у Оману и Саудијској Арабији“ – изјавио је Тривковић.

Он додаје да је договорено више контролних утакмица у оквиру припрема за наставак првенства, чији почетак је заказан 17. јануар (17.00 часова).

„Ривали ће нам бити реномираних клубови. ГФК Словен из Руме у Спортском центру ФСС 29. јануара; 2. фебруара, Звијезда 09, прволигаш из РС у етно селу Станишић; 6. фебруара Железничар у Инђији; 9. фебруара, Јединство из Старе Пазове у Спортском центру ФСС; 12. фебруара, Звездара у Београду; 16. фебруара Локомотива у Београду; 20. фебруара, Раднички из Нове Пазове у Спортском центру ФСС и 26. фебруара на „Сувачи“ играмо проитив Феникса из Старе Пазове“ – рекао нам је тренер Тривковић.