Завршен је летњи одмор за фудбалере Слободе из Доњег Товарника. Првој прозивци тренера Милоша Ђокић и његових помоћника Дарка Ашћерића, Матије Дервишевића и Ђорђа Вујаковића, одазвало се двадесетак фудбалера.

По обичају, сваки прелазни рок, челници клуба максимално користе. За сада, новајлије су: Александар Глишић (Мачва, Богатић), Марко Милошевић (Младост, Рачић), Мирослав Јагодић (Омладинац, Нови Бановци), Немања Стојадиновић (Студенски град, Нови Београд), Александар Димић (Јадран, Голубинци), Зоран Комазец (Раднички, Нова Пазова) и Милош Петровић (Железничар, Лајковац).

Од самог старта, тренер Милош Ђокић, наметнуо је својим играчима жесток темпо.

„Успели смо да задржимо окосницу екипе. Уз квалитетна појачања и добар рад, верујемо да ћемо најозбиљније конкурисати за сам врх. Већ наредне среде имаћемо прву контролну утакмицу и то против Радничког из Шида. Потом ће нам ривали бити Јединство из Уба, Мачва из Богатића. Део припрема одрадићемо на Лепенском Виру, где ћемо играти против Хајдук Вељка из Неготина, Бора и Ђердапа из Голупца. Касније нас очекује утакмица против Борца из Шајкаша, а као генерална провера биће нам меч против Феникса из Старе Пазове“ – изјавио је Ђокић.

У односу на прошлу такмичарску годину, клуб су напустили и у другим срединама покушаће да се доказују: Јован Опарница, Дејан Шивољицки, Владан Нинић, Славко Вукотић, Горан Стевић, Александар и Марко Симић, Немања Пармаковић, Ненад Ђуричић, Милош Радошевић, Урош Димитрић и Угљеша Радивојевић